Fatty Acids: Supplement to The Composition of Foods
por R McClance
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0854048197
- ISBN 13
- 9780854048199
- Livreiro
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
250 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Formas de pagamento
Sobre este item
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; Fatty Acids provides an important addition to the official UK food tables and essential data for professionals in food science and nutrition.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Ria Christie Collections (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- ria9780854048199_pod
- Título
- Fatty Acids: Supplement to The Composition of Foods
- Autor
- R McClance
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 250
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0854048197
- ISBN 13
- 9780854048199
- Editorial
- Royal Society of Chemistry
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- January 18, 1999
Termos da venda
Ria Christie Collections
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Ria Christie Collections
Membro de Biblio desde 2014
Uxbridge, Greater London
Sobre Ria Christie Collections
Hello We are professional online booksellers. We sell mostly new books and textbooks and we do our best to provide a competitive price. We are based in Greater London, UK. We pride ourselves by providing a good customer service throughout, shipping the items quickly and replying to customer queries promptly. Ria Christie Collections