The English Kitchen
por White, Eileen (ed)
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 1903018501
- ISBN 13
- 9781903018507
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
Totnes Devon, UK: Prospect Books, 2007. New Hardcover. White, Eileen (ed). The English Kitchen: historical essays (Leeds Symposium on Food History 'Food & Society' Series). Prospect Books: Totnes, Devon, UK 2007. 4to HC 128pp. Indent
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks (AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9781903018507
- Título
- The English Kitchen
- Autor
- White, Eileen (ed)
- Formato/Encadernação
- New Hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 1903018501
- ISBN 13
- 9781903018507
- Editorial
- Prospect Books
- Local de publicação
- Totnes Devon, UK
- Data de publicação
- 2007
- Catálogos de livreiros
- Reference & Food Writing;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...