![The Complete Book of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.m.jpg)
The Complete Book of Egg Cookery
por Seranne, Ann
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 0709009267
- ISBN 13
- 9780709009269
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
London, UK: Robert Hale Limited, 1983. Second-hand hardcover. Seranne, Ann. The Complete Book of Egg Cookery: 250 easy-to-prepare recipes for all occasions. Robert Hale: London, UK 1983. 4to sm HC 219pp. VG/VG
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks
(AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 0709009267-01
- Título
- The Complete Book of Egg Cookery
- Autor
- Seranne, Ann
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0709009267
- ISBN 13
- 9780709009269
- Editorial
- Robert Hale Limited
- Local de publicação
- London, UK
- Data de publicação
- 1983
- Catálogos de livreiros
- Ingredients;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.