Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Classic Cheese Cookery
por Graham, Peter
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0140467505
- ISBN 13
- 9780140467505
- Livreiro
-
Reading, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
London: Penguin, 1995. Book. Good. Paperback. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 401 pages. From soups and entrées to main courses and desserts, Classic Cheese Cookery is a deliciously varied tour of cheese dishes from around the world..
Sinopse
Previous ed.: 2003. Includes bibliographical references (p. 372-374) and index.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books & Bygones (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 21032
- Título
- Classic Cheese Cookery
- Autor
- Graham, Peter
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Edição
- Reprint
- ISBN 10
- 0140467505
- ISBN 13
- 9780140467505
- Editorial
- Penguin
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 1995
- Dimensão
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palavras-chave
- Cookery Cooking Food Recipes Cheese
- Catálogos de livreiros
- Cookery; Penguin; Cookery - International;
Termos da venda
Books & Bygones
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery [ONLY if an item arrives misdescribed or damaged] We should be contacted before any returns are made
Sobre o Vendedor
Books & Bygones
Membro de Biblio desde 2009
Reading
Sobre Books & Bygones
On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- Reprint
- Any printing of a book which follows the original edition. By definition, a reprint is not a first edition.