Ir para o conteúdo

Charcuterie Craft of Salting, Smoking, and Curing por Ruhlman, Michael and Brian Polcyn - 2005

por Ruhlman, Michael and Brian Polcyn

Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
Charcuterie Craft of Salting, Smoking, and Curing por Ruhlman, Michael and Brian Polcyn - 2005

Charcuterie Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Ruhlman, Michael and Brian Polcyn

  • Usado
  • near fine
  • Capa dura
  • first
New York: W. W. Norton, 2005. Book. Near Fine. Hardcover. 1st Edition. Very clean hardcover book and dust jacket (now in new archival quality removable mylar cover) Clean brown paper-covered boards with mustard yellow cloth spine, metallic lettering on spine. No bumping or fraying. Binding is tight and square, hinges are sound, all pages and endpapers are clean - no names, writing or marks. Illustrations by Yevgeniy Solovyev. Foreword by Thomas Keller, author of "The French Laundry Cookbook." 320 pages with Index. Clean jacket is unchipped, no tears, not price clipped..
  • Livreiro Independent bookstores US (US)
  • Formato/Encadernação Capa dura
  • Estado do livro Usado - Near Fine
  • Condição de sobrecapa Near Fine
  • Edição 1st Edition
  • Encadernação Capa dura
  • ISBN 10 0393058298
  • ISBN 13 9780393058291
  • Editorial W. W. Norton
  • Local de publicação New York
  • Data de publicação 2005
  • Palavras-chave CHARCUTERIE, SMOKING MEATS, SALTING CURING MEATS AND FISH, MICHAEL RUHLMAN, BRIAN POLCYN

Temos 17 cópias disponíveis a partir de € 4,27.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Add Michael Ruhlman

  • Usado
Condição
UsedAcceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Phoenix, Arizona, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,27
€ 3,99 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedAcceptable. The item is fairly worn but still readable. The book may have some cosmetic wear (i.e. creased spine/cover, scratches, curled corners, folded pages, sunburn, stains, water damage, bent, torn, damaged binding, dent). - The dust jacket if present, may be marked, and have considerable heavy wear. – The book might be ex-library copy, and may have the markings and stickers associated from the library - The book may have considerable highlights/notes/underlined pages but the text is legible - Accessories such as CD, codes, toys, may not be included - Safe and Secure Mailer - No Hassle Return
Preço do item
€ 4,27
€ 3,99 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Michael Ruhlman

  • Usado
Condição
UsedAcceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Brooklyn Park, Minnesota, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,23
€ 2,99 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedAcceptable. Cover/Case has some rubbing and edgewear. Access codes, CD's, slipcovers and other accessories may not be included.
Preço do item
€ 5,23
€ 2,99 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Michael Ruhlman; Brian Polcyn; Thomas Keller

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used: Good
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,85
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005-11-21. Hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 13,85
Frete grátis para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Michael Ruhlman; Brian Polcyn

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frankfort, Kentucky, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 12,25
€ 4,99 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. 8x1x10. hardcover with dust jacket, tight, pages clear and bright, shelf and edge wear, corners bumped, packaged in cardboard box for shipment, tracking on U.S. orders
Preço do item
€ 12,25
€ 4,99 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Michael Ruhlman; Brian Polcyn

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Petaluma, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,19
€ 4,99 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. Very Good text, minor to light reading wear to text and dust jacket.. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
Preço do item
€ 13,19
€ 4,99 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Michael Ruhlman; Brian Polcyn and Thomas...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Michael Ruhlman; Brian Polcyn and Thomas Keller

por Michael Ruhlman; Brian Polcyn

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 16,98
€ 5,00 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. 8x1x10. Pages are clean with no markings. Ships promptly.
Preço do item
€ 16,98
€ 5,00 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Michael Ruhlman, Brian Polcyn, Thomas Keller

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used:Good
Edição
First Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 27,71
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005-11-21. First Edition. Hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 27,71
Frete grátis para
Charcuterie:  The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Very Good in Very Good dust jacket; Jacket lightly worn.
Edição
First Edition; Third Printing
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Selkirk, New York, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,60
€ 6,00 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
NY: W. W. Norton and Company. Very Good in Very Good dust jacket; Jacket lightly worn.. 2005. First Edition; Third Printing. Hardcover. 0393058298 . Recipes and techniques for curing, salting, and smoking meats, the making of sausages and pates, and accompanying sauces and condiments. ; 8vo 8" - 9" tall; 320 pages .
Preço do item
€ 23,60
€ 6,00 frete para
Charcuterie – The Craft of Salting, Smoking and Curing

Charcuterie – The Craft of Salting, Smoking and Curing

por Rolycyn, Brian

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 21,43
€ 8,57 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. Very Good.
Preço do item
€ 21,43
€ 8,57 frete para
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

por Ruhlman, Michael ; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Condição de sobrecapa
Fine
Edição
2nd
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393058291 / 0393058298
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Johannesburg, South Africa
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,33
€ 22,00 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
W. W. Norton & Company, 2005. 2nd. Hardcover. Fine/Fine. light usage evidence. book is clean, neat and crisp. excellent binding. heavy, may require extra postage. [SK]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
Preço do item
€ 11,33
€ 22,00 frete para