![Butchering Beef.](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/047/564/1606564047.0.m.jpg)
Butchering Beef.
por Adam Danforth
- Usado
- Bom
- Condição
- Bom
- Livreiro
-
Scarborough , North Yorkshire, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
Blue board binding with red and white title on the spine and front board.
Learn how to humanely slaughter cattle and butcher your own beef. In this straightforward guide,
Adam Danforth provides clear instructions and step-by- step photography of the entire butchering process, from creating the right preslaughter conditions through killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and perfecting expert cuts. With plenty of encouragement and expert advice on food safety, packaging, and necessary equipment, this comprehensive guide has all the information you need to start butchering your own beef.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Martin Frost
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- FB4147 /L5
- Título
- Butchering Beef.
- Autor
- Adam Danforth
- Formato/Encadernação
- Board binding
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- Editorial
- Storey Publishing.
- Local de publicação
- North Adams, MA
- Data de publicação
- 2014
- Dimensão
- 22 x28 x3cm
- Peso
- 0.00 libras
Termos da venda
Martin Frost
Sobre o Vendedor
Martin Frost
Sobre Martin Frost
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....