Ir para o conteúdo

Butchering Beef.

Butchering Beef.

Ver em tamanho grande.

Butchering Beef.

por Adam Danforth

  • Usado
  • Bom
Condição
Bom
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Scarborough , North Yorkshire, United Kingdom
Preço do item
€ 19,13
€ 10,70 Envio para USA
Entrega Padrão: 14 a 21 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

Blue board binding with red and white title on the spine and front board.

Learn how to humanely slaughter cattle and butcher your own beef. In this straightforward guide,

Adam Danforth provides clear instructions and step-by- step photography of the entire butchering process, from creating the right preslaughter conditions through killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and perfecting expert cuts. With plenty of encouragement and expert advice on food safety, packaging, and necessary equipment, this comprehensive guide has all the information you need to start butchering your own beef.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Martin Frost GB (GB)
Nº do estoque do livreiro
FB4147 /L5
Título
Butchering Beef.
Autor
Adam Danforth
Formato/Encadernação
Board binding
Estado do livro
Usado - Bom
Quantidade Disponível
1
Editorial
Storey Publishing.
Local de publicação
North Adams, MA
Data de publicação
2014
Dimensão
22 x28 x3cm
Peso
0.00 libras

Termos da venda

Martin Frost

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Martin Frost

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2024
Scarborough , North Yorkshire

Sobre Martin Frost

Rare and antique books

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
tracking-