Burma: Rivers of Flavor
por Duguid, Naomi
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0307362167
- ISBN 13
- 9780307362162
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
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Sobre este item
Sinopse
NAOMI DUGUID is a photographer, writer, world traveler, and great cook. Her first book, Flatbreads & Flavors: A Baker's Atlas , won the James Beard Award for cookbook of the year and the IACP Julia Child Award for best first book. With Jeffrey Alford, she is the author of 5 subsequent well-received cookbooks: HomeBaking , Seductions of Rice , Hot Sour Salty Sweet , Mangoes & Curry Leaves , and Beyond the Great Wall . Duguid's articles and photographs frequently appear in Food & Wine , Eating Well , and Gourmet magazines. Her stock photo agency, Asia Access, is based in Toronto, where she lives when she is not on the road. The author lives in Toronto, ON.
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Detalhes
- Livreiro
- Bonita (US)
- Estoque do vendedor nº
- 0307362167.G
- Título
- Burma: Rivers of Flavor
- Autor
- Duguid, Naomi
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0307362167
- ISBN 13
- 9780307362162
- Editorial
- Random House of Canada
- Local de publicação
- Toronto, On, Canada
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2012-10-09