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Beer
por Bamforth, Charles
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0306457970
- ISBN 13
- 9780306457975
- Livreiro
-
bryantown, Maryland, United States
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Sobre este item
Sinopse
Foreword, Doug MuhlemanIntroduction1. From Babylon to Busch: The World of Beer and Breweries2. Grain to Glass: The Basics of Malting and Brewing3. Eyes, Nose, and Throat: The Quality of Beer4. The Soul of Beer: Malt5. The Wicked and Pernicious Weed: Hops6. Cooking and Chilling: The Brewhouse7. Goddisgoode: Yeast and Fermentation8. Refining Matters: Downstream Processing9. Measure for Measure: How Beer is Analyzed10. To the Future: Malting and Brewing in Years to ComeAppendix: Some Scientific PrinciplesGlossaryNotesFurther ReadingIndex
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Detalhes
- Livreiro
- EKER Books
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- mon0000067604
- Título
- Beer
- Autor
- Bamforth, Charles
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0306457970
- ISBN 13
- 9780306457975
- Editorial
- Da Capo Press
- Data de publicação
- 3/21/1998 12:00:01 A
- Dimensão
- 0.9000 in x 9.0000 in x 6.2000 i
- Catálogos de livreiros
- Book;
- X weight
- 1.2000 lb
Termos da venda
EKER Books
Sobre o Vendedor
EKER Books
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Glossário
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- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...