The Art of Cooking: Volume 2
por Pepin, Jacques
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 0394546598
- ISBN 13
- 9780394546599
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
2 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Formas de pagamento
Sobre este item
New York, USA: Alfred A Knopf, 1988. Second-hand hardcover. Pepin, Jacques. The Art of Cooking: Volume 2. Alfred A Knopf: New York, USA 1988. 4to HC 357pp. (photographs by Tom Hopkins) VG/VG- spine lightly faded; small rep tear to dj
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks (AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9780394546598-1
- Título
- The Art of Cooking: Volume 2
- Autor
- Pepin, Jacques
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 2
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0394546598
- ISBN 13
- 9780394546599
- Editorial
- Alfred A Knopf
- Local de publicação
- New York, USA
- Data de publicação
- 1988
- Catálogos de livreiros
- Professional & Business;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....