![Alain Ducasse's Desserts & Pastries](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/163/440/9782848440163.IN.0.m.jpg)
![Alain Ducasse's Desserts & Pastries](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/163/440/9782848440163.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Alain Ducasse's Desserts & Pastries
por Robert, Frédéric
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 2848440163
- ISBN 13
- 9782848440163
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
Paris: Les Éditions d'Alain Ducasse, 2006. Second-hand hardcover.
Robert, Frédéric. Alain Ducasse's Desserts & Pastries. (Grand Livre de Cuisine) Les Éditions d'Alain Ducasse: Paris, 2006. 4to (305x235mm) pict dj, red cloth bds 567,[1]pp. (preface by Jean-François Revel; photography by Mathilde de l'Ecotais) Fine/Fine
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks
(AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9782848440163-1
- Título
- Alain Ducasse's Desserts & Pastries
- Autor
- Robert, Frédéric
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 2848440163
- ISBN 13
- 9782848440163
- Editorial
- Les Éditions d'Alain Ducasse
- Local de publicação
- Paris
- Data de publicação
- 2006
- Catálogos de livreiros
- Professional & Business;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem: