Ir para o conteúdo

Alain Ducasse's Desserts & Pastries

Alain Ducasse's Desserts & Pastries

Alain Ducasse's Desserts & Pastries
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Alain Ducasse's Desserts & Pastries

por Robert, Frédéric

  • Usado
Condição
Veja a descrição
ISBN 10
2848440163
ISBN 13
9782848440163
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Preço do item
€ 648,12
Ou € 635,49 com a
Associação do Clube Bibliófilos
€ 25,24 Envio para USA
Entrega Padrão: 10 para 28 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

Paris: Les Éditions d'Alain Ducasse, 2006. Second-hand hardcover.

Robert, Frédéric. Alain Ducasse's Desserts & Pastries. (Grand Livre de Cuisine) Les Éditions d'Alain Ducasse: Paris, 2006. 4to (305x235mm) pict dj, red cloth bds 567,[1]pp. (preface by Jean-François Revel; photography by Mathilde de l'Ecotais) Fine/Fine

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Books for Cooks AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
9782848440163-1
Título
Alain Ducasse's Desserts & Pastries
Autor
Robert, Frédéric
Formato/Encadernação
Second-hand hardcover
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
1
Encadernação
Capa dura
ISBN 10
2848440163
ISBN 13
9782848440163
Editorial
Les Éditions d'Alain Ducasse
Local de publicação
Paris
Data de publicação
2006
Catálogos de livreiros
Professional & Business;

Termos da venda

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Books for Cooks

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
Cloth
"Cloth-bound" generally refers to a hardcover book with cloth covering the outside of the book covers. The cloth is stretched...
tracking-