Descrição:
Grand Central Publishing, 2010. Hardcover. Good. Disclaimer:Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
101 Things I Learned in Culinary School por Eguaras, Louis & Frederis, Matthew - 2010
por Eguaras, Louis & Frederis, Matthew
Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
101 Things I Learned in Culinary School
por Eguaras, Louis & Frederis, Matthew
- Usado
New York: Grand Central Publishing, 2010. Second-hand hardcover.
Eguaras, Louis & Frederick, Matthew. 101 Things I Learned in Culinary School. Grand Central Publishing: New York, 2010. (135x185mm) qtr bnd, green cloth, illust printed cream bds (np). Fine/-
- Livreiro Books for Cooks (AU)
- Formato/Encadernação Second-hand hardcover
- Estado do livro Usado
- Quantidade Disponível 1
- ISBN 10 0446550302
- ISBN 13 9780446550307
- Editorial Grand Central Publishing
- Local de publicação New York
- Data de publicação 2010
Temos 14 cópias disponíveis a partir de € 6,41.
101 Things I Learned? in Culinary School
por Matthew Frederick; Louis Eguaras
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 6,41Frete grátis para
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 6,41
Frete grátis para
101 Things I Learned? in Culinary School
por Matthew Frederick; Louis Eguaras
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 6,41Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 6,41
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
101 Things I Learned in Culinary School
por Louis Eguaras
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 4,48€ 3,99 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 4,48
€ 3,99
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
101 Things I Learned⢠in Culinary School
por Eguaras, Louis, Frederick, Matthew
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 8,29Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,29
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
101 Things I Learned⢠in Culinary School
por Eguaras, Louis, Frederick, Matthew
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reno, Nevada, United States
- Preço do item
-
€ 8,29Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,29
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
101 Things I Learned in Culinary School
por Louis Eguaras
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- 1
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 9,25Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing, 2010-05-20. 1. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 9,25
Frete grátis para
101 Things I Learned In Culinary School
por Louis Eguaras
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 9
- Livreiro
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 3,63€ 8,57 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Hardback. Very Good.
Preço do item
€ 3,63
€ 8,57
frete para
101 Things I Learned In Culinary School
por Louis Eguaras
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 3,63€ 8,57 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Hardback. Good.
Preço do item
€ 3,63
€ 8,57
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
101 Things I Learned in Culinary School
por EGUARAS, Louis
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Usado
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Norwich, Vermont, United States
- Preço do item
-
€ 23,60€ 4,50 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing, 2010. hbk 12mo oblong format cloth spine no dj as issued quarter cloth over decorated laminated boards excellent clean tight unmarked almost as new
Preço do item
€ 23,60
€ 4,50
frete para
101 Things I Learned in Culinary School
por Louis Eguaras with Matthew Frederick
- Usado
- Capa dura
- first
- Condição
- Usado - Very Good Condition
- Edição
- First Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780446550307 / 0446550302
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bowral, New South Wales, Australia
- Preço do item
-
€ 6,27€ 35,00 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Grand Central Publishing, New York, 2010. First Edition. Hardcover (Printed Boards). Very Good Condition. Illustrator: Matthew Frederick. Louis Eguaras, a renowned chef at the Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Arts, provides readers with a terrific overview of what is truly involved in the preparation, cooking, and presentation of meals. He also provides invaluable insights into just what is involved in making this one's chosen profession.The book will feature a wide range of illustrated lessons, from how to properly hold a knife... to the history of food... from food preparation and presentation... to restaurant hospitality and management, and much more.The book will be presented in the distinctive and highly-attractive packaged style of 101 THINGS I LEARNED IN ARCHITECTURE SCHOOL, and will be the perfect gift for anyone who is thinking about entering culinary school, is already enrolled, or even just the casual chef. 101 pages. Illustrator:…
Ler mais Preço do item
€ 6,27
€ 35,00
frete para