Ir para o conteúdo

Resultados da Pesquisa: 9780020346210

Você pesquisou por:
  • All words: 9780020346210
Resultados 1 - 13 de 13
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Brooklyn Park, Minnesota, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 2,69
€ 2,83 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. Cover/Case has some rubbing and edgewear. Access codes, CD's, slipcovers and other accessories may not be included.
Preço do item
€ 2,69
€ 2,83 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Brochura
Condição
UsedAcceptable
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skokie, Illinois, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,07
€ 3,78 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedAcceptable. The pages are sun faded and slightly yellowing The cover has visible markings and wear. There are stains or residue on the cover This is a paperback copy There is staining on the text block edges Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
Preço do item
€ 5,07
€ 3,78 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,51
€ 3,78 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 5,51
€ 3,78 frete para USA
On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen

por Harold McGee

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Nashua, New Hampshire, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,53
€ 3,32 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Prentice Hall & IBD. paperback. Good. 1x6x9. Some wear, but still a good reading copy. Slight wrinkling/discoloration to some pages, but does not affect readability. A portion of your purchase of this book will be donated to non-profit organizations.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Preço do item
€ 6,53
€ 3,32 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frankfort, Kentucky, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,46
€ 4,73 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988-09-26. paperback. Good. 1x6x9. tight, creased spine, pages clear and bright, shelf and edge wear, corners bumped, packaged in cardboard box for shipment, tracking on U.S. orders
Preço do item
€ 9,46
€ 4,73 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skyway, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,37
€ 4,36 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988. 9th printing. Tight and unmarked, with shallow reading crease to spine, corner crease to front cover. 684pp. An indespensible reference -- a unique blend of culinary lore and scientific explanation that examines food -- its history, its make-up, and its behavior when we cook it.. Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 11,37
€ 4,36 frete para USA
On Food And Cooking:  The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Wauwatosa, Wisconsin, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,37
€ 4,74 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988-09-27. Paperback. Very Good. VG glossy illustrated wraps; edges smooth; no reader's crease along spine. Binding tight and square; contents clean and unmarked. 684pp. Index. B/w illustrations throughout. All items carefully packed to avoid damage from moisture and rough handling.
Preço do item
€ 11,37
€ 4,74 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skyway, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,26
€ 4,36 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988. 11th printing. Clean, tight and unmarked. 684pp. An indespensible reference -- a unique blend of culinary lore and scientific explanation that examines food -- its history, its make-up, and its behavior when we cook it.. Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 13,26
€ 4,36 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Harold J. Mcgee

  • Usado
  • Brochura
Condição
Used Good
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Pella, Iowa, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 12,53
€ 7,11 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, September 1988. Trade Paperback . Used Good/yes .
Preço do item
€ 12,53
€ 7,11 frete para USA
On Food And Cooking:  The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Harold J. Mcgee

  • Usado
  • Brochura
Condição
Used:Good
Edição
1st Collier Books ed
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 20,48
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988-09-27. 1st Collier Books ed. Paperback. Used:Good.
Preço do item
€ 20,48
Frete grátis para USA
On Food and Cooking: the Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food and Cooking: the Science and Lore of the Kitchen

por McGee, Harold

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Concord, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 21,79
€ 4,74 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Collier Books/Macmillan, New York, 1988.. Very Good/Unknown. Octavo, softcover, light wear to cover else near fine in red and green wraps. This treasure house of a volume has established itself with all food lovers, chefs, and armchair scientist as the one work that combines culinary lore and lucid scientific explanations into a superbly readable, authoritative book with delightful prose that renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on conundrums that have confounded cooks for generations. Generously spiced with historical and literary anecdotes, discusses all the major food categories, from meat and potatoes to sauce and bearnaise and champagne. Classic in gastronomic writing. True to the title, the volume is an excursion into both science and lore of the art of cooking and eating. Spiced with annecdotes, chemistry of everyday miracles of the kitchen, embellished with illustrations, including startling photographs of food taken through an electron… Ler mais
Preço do item
€ 21,79
€ 4,74 frete para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 33,37
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 33,37
Frete grátis para USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

por Mcgee, Harold J

  • Novo
  • Brochura
Condição
Novo
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 76,01
€ 5,16 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Scribner, 1988-09-27. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 76,01
€ 5,16 frete para USA
Adicionar à lista de desejos

Não encontrou o que estava procurando?

Tente adicionar esta pesquisa à sua lista de desejos. Milhões de livros são adicionados ao nosso site todos os dias e quando encontrarmos um que corresponda à sua pesquisa, enviaremos um e-mail. E o melhor de tudo, é grátis.

Adicionar à lista de desejos
Amantes de livros podem economizar juntando-se ao nosso Clube de Bibliófilos

Você é um leitor frequente ou colecionador de livros?

Junte-se ao Clube dos Bibliófilos e economize 10% em cada compra, todos os dias - até $20 de economia por pedido!

Biblio é uma empresa comprometida com a responsabilidade social

Responsabilidade social

Você sabia que desde 2004 a Biblio destina seus lucros à construção de 16 bibliotecas públicas em áreas rurais da América Latina?